Tour Cuisine Française
In hun prachtige landelijke hofstede in Kapel-Avezaath bij Tiel serveren Edwin Muns en zijn team heerlijke en eerlijke bistrogerechten volgens de klassieke Franse keuken, gestoken in een eigentijds jasje.
Alles wordt door chef Edwin Muns en zijn team ambachtelijk in eigen keuken gemaakt met verse (seizoens) ingrediënten en veel liefde.
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het samenstellen van een wederom spectaculair menu voor de 2025 editie van de Culinaire Tour de France. Dit komt rond eind januari.
Reserveer mijn tafelAmuse
18:00 – 18:30
Brioche au truite fumé – Getoast brioche met gerookte forel en mieriks wortel
of
Getoast Brioche met gerookte doperwt en limoen
18:45
Gazpacho van komkommer, fenegriek, yoghurt en look
Reserveer mijn tafel
Hoofdmenu
Cote d’Azur
Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en spartelverse tonijn
Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en feta
Paris
Pâté en croute – Kleine pâté in knapperig briseerdeeg met piccalilly-ijsje en pistachenootjes
Notenpâté met piccalilly-pickles en gebakken briseerdeeg
Vegetarisch gerecht
Bevat vis
Bevat vlees
Bretagne
Bique – romig soepje van kreeft met garnaaltjes, steranijsschuim, dragon en een crouton met salade van zoetwaterkreeft
Romige soep van gerookte knoflook met kerrie-olie, crouton met
linzensalade en komijn