Tour Cuisine Française

In hun prachtige landelijke hofstede in Kapel-Avezaath bij Tiel serveren Edwin Muns en zijn team heerlijke en eerlijke bistrogerechten volgens de klassieke Franse keuken, gestoken in een eigentijds jasje.

Alles wordt door chef Edwin Muns en zijn team ambachtelijk in eigen keuken gemaakt met verse (seizoens) ingrediënten en veel liefde.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het samenstellen van een wederom spectaculair menu voor de 2025 editie van de Culinaire Tour de France. Dit komt rond eind januari.

Reserveer mijn tafel

Amuse

18:00 – 18:30

Brioche au truite fumé – Getoast brioche met gerookte forel en mieriks wortel

of

Getoast Brioche met gerookte doperwt en limoen

18:45

Gazpacho van komkommer, fenegriek, yoghurt en look

 

Reserveer mijn tafel

Hoofdmenu

Cote d’Azur

Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en spartelverse tonijn

Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en feta

Paris

Pâté en croute – Kleine pâté in knapperig briseerdeeg met piccalilly-ijsje en pistachenootjes

Notenpâté met piccalilly-pickles en gebakken briseerdeeg

Vegetarisch gerecht

Bevat vis

Bevat vlees

Bretagne

Bique – romig soepje van kreeft met garnaaltjes, steranijsschuim, dragon en een crouton met salade van zoetwaterkreeft

Romige soep van gerookte knoflook met kerrie-olie, crouton met
linzensalade en komijn