Ervaringen

  • Het was een fantastisch evenement. Een mooie avond met heerlijk eten en sfeervolle ambiance.

    Marco van Ackooij
    Marco van AckooijBusiness Consultancy Partner bij Kreston Global
  • Als vegetariër word ik bij chique diners vaak over het hoofd gezien, maar gelukkig niet bij het culinaire ‘Tour de France’-evenement van Rotaryclub Tiel-Waalstreek. Hier kregen ook vegetariërs een volwaardig vijf-gangenmenu, geïnspireerd op steden als Honfleur (gepofte pompoen met kerrie en kokosroom) en Marseille (tomatenbouillabaisse met saffraan en zeekraal). Chef Edwin Muns zorgde voor prachtige en verrukkelijke gerechten die een lust waren voor het oog én de smaak.

    Tjeerd Vrij
    Tjeerd VrijDirecteur Haags Historisch Museum
  • Het diner was een prachtige gelegenheid om bij te praten met vrienden en gezamenlijk een culinaire reis te maken door Frankrijk. De prachtige presentatie, gemoedelijke ambiance en ruimte voor dieetwensen maakt dat iedereen het naar zijn zin had

    Justus Heideveld
    Justus HeideveldAdvocaat bij Bierman Advocaten
  • Heerlijk eten in een goede sfeer met aardige mensen. Goede ontvangst en attent personeel.
    Zeker als het mooi weer is en de ontvangst in de tuin kan plaatsvinden is het helemaal top.

    Liesbeth Rooders van Geldermalsen
    Liesbeth Rooders van GeldermalsenVoorzitter Rotary Tiel-Waalstreek
  • Het was een superleuke avond. We hebben heel gezellig getafeld en heerlijk gegeten.

    Erika & Antoine Aardoom
    Erika & Antoine AardoomOprichters van Stichting Vlinders
  • Een sfeervolle en smakelijke Tour

    Bea van Os
    Bea van OsManager bij Pluryn
  • Het was een top avond met fantastisch eten, heerlijke wijnen en gezellige mensen.

    John A. Spies
    John A. SpiesEigenaar S Point Consultancy
  • Een culinair festijn met acht heerlijke kleine gerechtjes gecombineerd met een mooi wijnarrangement dat perfect past bij de gerechten. Dit alles vindt plaats in een zeer gezellige ambiance met vrienden en bekenden. En zeker zo belangrijk: een mooi bedrag opgehaald voor twee regionale goede doelen. Een niet te missen avond! In 2025 zijn wij zeker weer van de partij.

    Freek van Wamel
    Freek van WamelOud-directeur Perfect Van Wamel
  • Mijn vrouw en ik waren er met twee gasten. De gasten hadden het vegetarische menu, wij het “gewone”. Onze gasten waren erg enthousiast, wij ook. 

    Gerard Croonen
    Gerard CroonenEigenaar Croonen Belastingsadviesbureau
  • Mooie gerechten, uitstekende logistiek en bediening en natuurlijk opbrengst voor het goede doel.

    Freek van Wendel de Joode
    Freek van Wendel de JoodeSales Directeur