Tour Cuisine Française
In hun prachtige landelijke hofstede in Kapel-Avezaath bij Tiel serveren Edwin Muns en zijn team heerlijke en eerlijke bistrogerechten volgens de klassieke Franse keuken, gestoken in een eigentijds jasje.
Alles wordt door chef Edwin Muns en zijn team ambachtelijk in eigen keuken gemaakt met verse (seizoens) ingrediënten en veel liefde.
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het samenstellen van een wederom spectaculair menu voor de 2025 editie van de Culinaire Tour de France. Dit komt rond eind januari.
Reserveer mijn tafelAmuse
Brioche au truite fumé – Getoast brioche met gerookte forel en mieriks wortel
Getoast Brioche met gerookte doperwt en limoen (Vega)
Gazpacho van komkommer, fenegriek, yoghurt en look (Vega)
Hoofdmenu
Cote d’Azur
Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en spartelverse tonijn
Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en feta (Vega)
Paris
Pâté en croute – Kleine pâté in knapperig briseerdeeg met piccalilly-ijsje en pistachenootjes
Notenpâté met piccalilly-pickles en gebakken briseerdeeg (Vega)
Bretagne
Bique – romig soepje van kreeft met garnaaltjes, steranijsschuim, dragon en een crouton met salade van zoetwaterkreeft
Romige soep van gerookte knoflook met kerrie-olie, crouton met
linzensalade en komijn (Vega)
Bourgogne
Oeufs parfaits – 63 graden C gegaard scharreleitje,linzensalade, beurre blanc, kaantjes en verse dille
Oeufs parfaits – 63 graden C gegaard scharreleitje,linzensalade, beurre blanc, aardappelkaantjes en verse dille (Vega)
Loire
Canard à l’orange – Sappige eendenborst met jus en sinaasappel, gepofte pompoen, wortel en mousseline
Célèri à l’orange – Selderij-steak, gelakt met sinaasappel en Hoisin,
gepofte pompoen, wortel en mousseline (Vega)
Desserts
Aveyron
Gepocheerde peer met Roquefort, honing, pecannoten en vijgenblad (Vega)
Normandië
Tarte tatin van appeltjes, klodder crème fraîche en vanillesaus
Bordeaux
Vers gebakken madeleines met honing en sinaasappel en een financier met beurre noisette en 5-spice
Koffie of thee