Mooie gerechten, uitstekende logistiek en bediening en natuurlijk opbrengst voor het goede doel.
Freek van Wendel de JoodeSales DirecteurHet was een fantastisch evenement. Een mooie avond met heerlijk eten en sfeervolle ambiance.
Marco van AckooijBusiness Consultancy Partner bij Kreston GlobalHeerlijk eten in een goede sfeer met aardige mensen. Goede ontvangst en attent personeel.
Zeker als het mooi weer is en de ontvangst in de tuin kan plaatsvinden is het helemaal top.Liesbeth Rooders van GeldermalsenVoorzitter Rotary Tiel-WaalstreekHet diner was een prachtige gelegenheid om bij te praten met vrienden en gezamenlijk een culinaire reis te maken door Frankrijk. De prachtige presentatie, gemoedelijke ambiance en ruimte voor dieetwensen maakt dat iedereen het naar zijn zin had
Justus HeideveldAdvocaat bij Bierman AdvocatenHet was een superleuke avond. We hebben heel gezellig getafeld en heerlijk gegeten.
Erika & Antoine AardoomOprichters van Stichting VlindersEen sfeervolle en smakelijke Tour
Bea van OsManager bij PlurynEen culinair festijn met acht heerlijke kleine gerechtjes gecombineerd met een mooi wijnarrangement dat perfect past bij de gerechten. Dit alles vindt plaats in een zeer gezellige ambiance met vrienden en bekenden. En zeker zo belangrijk: een mooi bedrag opgehaald voor twee regionale goede doelen. Een niet te missen avond! In 2025 zijn wij zeker weer van de partij.
Freek van WamelOud-directeur Perfect Van WamelHet was een top avond met fantastisch eten, heerlijke wijnen en gezellige mensen.
John A. SpiesEigenaar S Point ConsultancyMijn vrouw en ik waren er met twee gasten. De gasten hadden het vegetarische menu, wij het “gewone”. Onze gasten waren erg enthousiast, wij ook.
Gerard CroonenEigenaar Croonen BelastingsadviesbureauAls vegetariër word ik bij chique diners vaak over het hoofd gezien, maar gelukkig niet bij het culinaire ‘Tour de France’-evenement van Rotaryclub Tiel-Waalstreek. Hier kregen ook vegetariërs een volwaardig vijf-gangenmenu, geïnspireerd op steden als Honfleur (gepofte pompoen met kerrie en kokosroom) en Marseille (tomatenbouillabaisse met saffraan en zeekraal). Chef Edwin Muns zorgde voor prachtige en verrukkelijke gerechten die een lust waren voor het oog én de smaak.
Tjeerd VrijDirecteur Haags Historisch Museum