Tour Cuisine Française

In hun prachtige landelijke hofstede in Kapel-Avezaath bij Tiel serveren Edwin Muns en zijn team heerlijke en eerlijke bistrogerechten volgens de klassieke Franse keuken, gestoken in een eigentijds jasje.

Alles wordt door chef Edwin Muns en zijn team ambachtelijk in eigen keuken gemaakt met verse (seizoens) ingrediënten en veel liefde.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het samenstellen van een wederom spectaculair menu voor de 2025 editie van de Culinaire Tour de France. Dit komt rond eind januari.

Reserveer mijn tafel

Amuse

Brioche au truite fumé – Getoast brioche met gerookte forel en mieriks wortel

Getoast Brioche met gerookte doperwt en limoen (Vega)

Gazpacho van komkommer, fenegriek, yoghurt en look (Vega)

Hoofdmenu

Cote d’Azur

Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en spartelverse tonijn

Salade Niçoise – Kleine smakelijke salade van boontjes, Charlotte aardappel, peterseliedressing, tomaat, kwartelei en feta (Vega)

Paris

Pâté en croute – Kleine pâté in knapperig briseerdeeg met piccalilly-ijsje en pistachenootjes

Notenpâté met piccalilly-pickles en gebakken briseerdeeg (Vega)

Bretagne

Bique – romig soepje van kreeft met garnaaltjes, steranijsschuim, dragon en een crouton met salade van zoetwaterkreeft

Romige soep van gerookte knoflook met kerrie-olie, crouton met
linzensalade en komijn (Vega)

Bourgogne

Oeufs parfaits – 63 graden C gegaard scharreleitje,linzensalade, beurre blanc, kaantjes en verse dille

Oeufs parfaits – 63 graden C gegaard scharreleitje,linzensalade, beurre blanc, aardappelkaantjes en verse dille (Vega)

Loire

Canard à l’orange – Sappige eendenborst met jus en sinaasappel, gepofte pompoen, wortel en mousseline

Célèri à l’orange – Selderij-steak, gelakt met sinaasappel en Hoisin,
gepofte pompoen, wortel en mousseline (Vega)

Desserts

Aveyron

Gepocheerde peer met Roquefort, honing, pecannoten en vijgenblad (Vega)

Normandië

Tarte tatin van appeltjes, klodder crème fraîche en vanillesaus

Bordeaux

Vers gebakken madeleines met honing en sinaasappel en een financier met beurre noisette en 5-spice

Koffie of thee